Povratak
Marija Šarić: “Rad na rastu kvalitete života je naš prioritet”

Marija Šarić: “Rad na rastu kvalitete života je naš prioritet”

- Uz sve ono što radimo kako bi našim stanovnicima pružili bolje uvjete za svakodnevni život ovo je svakako jedna velika aktivnost, veliko ulaganje koje će zaokružiti našu priču, a to je da radimo na rastu kvalitete života naših sugrađana - rekla je Šarić.

Radovi na obnovi pleterničkog Doma zdravlja odvijat će se u dvije faze, tako je upravo u tijeku prva faza koja uključuje izmjenu krovišta, a nakon toga pristupit će se izmjeni unutarnje i vanjske stolarije. Izjavio je to Marijan Višaticki, ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije.

– Milijun kuna uložen u ovoj godini u ovu zgradu, zapravo je ono prvo što ćemo značajnije učiniti nakon dugo vremena u poboljšanju uvjeta pružanja primarne zdravstvene zaštite i pacijentima i djelatnicima. Ovdje naime, imamo tri ambulante obiteljske medicine, pet ambulanti dentalne zdravstvene zaštite polivalentne, jedan dentalni laboratorij i jednu pedijatrijsku ambulantu. Nakon građevinskih radova čiji završetak očekujemo krajem srpnja ove godine, ići ćemo i u obnavljanje medicinske opreme u tim ambulantama – naglasio je Višaticki.

Prilikom obilaska radova požeško-slavonska županica, Antonija Jozić rekla je kako je u planu i proširenje. – Kada se promijeni krovište ovdje na Domu zdravlja u Pleternici ostvaruje se na katu u potkrovlju jedan kvalitetan prostor i planovi se da se tu urede još tri ambulante te jedna multifunkcionalna konferencijska dvorana – istaknula je.

Radove je obišla i gradonačelnica Pleternice, Marija Šarić koja je uz zahvalu za radove istaknula i važnost rasta kvalitete života. – Uz sve ono što radimo kako bi našim stanovnicima pružili bolje uvjete za svakodnevni život ovo je svakako jedna velika aktivnost, veliko ulaganje koje će zaokružiti našu priču, a to je da radimo na rastu kvalitete života naših sugrađana – rekla je Šarić.

Svoje zadovoljstvo izrazio je dugogodišnji liječnik obiteljske medicine dr. Damir Sviben. – Lijepo je i za nas zaposlenike i za naše pacijente ovog kraja što će ova zgrada koja je građena iz sredstava samodoprinosa u tijeku Domovinskog rata dobiti novo lice. Nadam se da će svi biti zadovoljni s rezultatima obnove jer imali smo problema, prokišnjavanje krova, stolarija je trošna, tako da je ovo doista vrijedno svake hvale.

Vezane vijesti

Pleternička udruga Grbavica nastavlja sa nizom besplatnih aktivnosti za djecu i mlade

Pročitaj više

Umrežavanjem do razvoja kulturne rute zaštićenih napjeva: “Završetkom ove smotre smo krenuli u pripreme za iduću godinu”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content