Povratak
Marija Šarić: “Rad na rastu kvalitete života je naš prioritet”

Marija Šarić: “Rad na rastu kvalitete života je naš prioritet”

- Uz sve ono što radimo kako bi našim stanovnicima pružili bolje uvjete za svakodnevni život ovo je svakako jedna velika aktivnost, veliko ulaganje koje će zaokružiti našu priču, a to je da radimo na rastu kvalitete života naših sugrađana - rekla je Šarić.

Radovi na obnovi pleterničkog Doma zdravlja odvijat će se u dvije faze, tako je upravo u tijeku prva faza koja uključuje izmjenu krovišta, a nakon toga pristupit će se izmjeni unutarnje i vanjske stolarije. Izjavio je to Marijan Višaticki, ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije.

– Milijun kuna uložen u ovoj godini u ovu zgradu, zapravo je ono prvo što ćemo značajnije učiniti nakon dugo vremena u poboljšanju uvjeta pružanja primarne zdravstvene zaštite i pacijentima i djelatnicima. Ovdje naime, imamo tri ambulante obiteljske medicine, pet ambulanti dentalne zdravstvene zaštite polivalentne, jedan dentalni laboratorij i jednu pedijatrijsku ambulantu. Nakon građevinskih radova čiji završetak očekujemo krajem srpnja ove godine, ići ćemo i u obnavljanje medicinske opreme u tim ambulantama – naglasio je Višaticki.

Prilikom obilaska radova požeško-slavonska županica, Antonija Jozić rekla je kako je u planu i proširenje. – Kada se promijeni krovište ovdje na Domu zdravlja u Pleternici ostvaruje se na katu u potkrovlju jedan kvalitetan prostor i planovi se da se tu urede još tri ambulante te jedna multifunkcionalna konferencijska dvorana – istaknula je.

Radove je obišla i gradonačelnica Pleternice, Marija Šarić koja je uz zahvalu za radove istaknula i važnost rasta kvalitete života. – Uz sve ono što radimo kako bi našim stanovnicima pružili bolje uvjete za svakodnevni život ovo je svakako jedna velika aktivnost, veliko ulaganje koje će zaokružiti našu priču, a to je da radimo na rastu kvalitete života naših sugrađana – rekla je Šarić.

Svoje zadovoljstvo izrazio je dugogodišnji liječnik obiteljske medicine dr. Damir Sviben. – Lijepo je i za nas zaposlenike i za naše pacijente ovog kraja što će ova zgrada koja je građena iz sredstava samodoprinosa u tijeku Domovinskog rata dobiti novo lice. Nadam se da će svi biti zadovoljni s rezultatima obnove jer imali smo problema, prokišnjavanje krova, stolarija je trošna, tako da je ovo doista vrijedno svake hvale.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content