Povratak
Petak, 17. rujan je dan za poznatu pleterničku Fišijadu i TS Zlatna Dolina

Petak, 17. rujan je dan za poznatu pleterničku Fišijadu i TS Zlatna Dolina

- Pozivamo sve fišere da nam se i ove godine pridruže i da nam budu dragi natjecatelji, a sve ostale da dođu i probaju vrhunska kuharska umijeća naših natjecatelja - navodi Šarić te dodaje kako očekuje da Fišijada bude dobro posjećena kao i proteklih godina.

Nakon Devetnice i bogatog programa u kolovozu u rujnu nas ponovno očekuje raznolik i bogat program od kojeg svakako prednjači tradicionalna pleternička Fišijada.

– Grad je i u rujnu nastojao za svoje sugrađane, ali i sve ostale drage goste pripremiti bogat i raznovrstan program. Tako već sutra imamo nešto novo na našoj tržnici gdje ćemo se okupiti i uz prezentaciju domaćih, pleterničkih proizvoda od rakije preko kulena do sira kuhati domaći slatki kukuruz. Želja nam je objediniti našu ponudu i napraviti iskorak proizvoda koji se mogu kupiti na našem području prema kupcima. Nadalje tu je i, slobodno mogu reći tradicionalno, Državno prvenstvo u lovnom streljaštvu, Zmajada na Aerodromu u Pleternici, a ono što svakako smatramo krunom rujna je manifestacija za koju su tokom ljeta stizali mnogobrojni upiti – Fišijada – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Tradicionalnu Fišijadu kao i svake godine organiziraju Pleternički čoraci, a uz bogatu ugostiteljsku ponudu očekuje nas i nastup tamburaškog sastava Zlatna Dolina.

– Pozivamo sve fišere da nam se i ove godine pridruže i da nam budu dragi natjecatelji, a sve ostale da dođu i probaju vrhunska kuharska umijeća naših natjecatelja – navodi Šarić te dodaje kako očekuje da Fišijada bude dobro posjećena kao i proteklih godina.

U prilogu je raspored rujanskih manifestacija kao i prijavni obrazac za Fišijadu.

Vezane datoteke

Vezane vijesti

Raspisani natječaji: “Želimo biti aktivni u svim segmentima društva”

Pročitaj više

Velikih 115 godina Knjižnice u Pleternici: “Osnovani smo kada i knjižnica u Zagrebu”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content