Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Pleternice

Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Pleternice

Predmet javnog natječaja je davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Pleternice, na području katastarsih općina Ašikovci, Blacko, Brodski Drenovac, Buk, Gradac, Lakušija, Odvorci, Požeška Koprivnica, Ratkovica, Sesvete, Sulkovci, Trapari i Zarilac, koje je Programom raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Pleternicu predviđeno za zakup.

Površine zemljišta koje su Programom raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Pleternicu predviđene za zakup, daju se u zakup na rok od dvadeset i pet (25) godina s mogućnošću produljenja za isto razdoblje.

Poljoprivredno zemljište koje je predmet ovog javnog natječaja s popisom katastarskih čestica, sa kulturama, površinama i početnim zakupninama, kao i svi pripadajući obrasci nalazi se u nastavku.

Rok za podnošenje prijava je 14.09.2020. godine.

*** IZMJENA I DOPUNA DANA 10.09.2020. GODINE ***

Dana 10.09.2020. godine Gradsko vijeće Grada Pleternice donijelo Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o raspisivanju javnog natječaja je davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Pleternice.

Rok za podnošenje prijava je 29.09.2020. godine.

Datoteke

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content