Povratak
Stiže AvanTerra: “Centri moraju biti kotač razvoja turizma, a kampovi su odličan inicijator dolazaka”

Stiže AvanTerra: “Centri moraju biti kotač razvoja turizma, a kampovi su odličan inicijator dolazaka”

Osmišljavanjem novih proizvoda poput ovog kampa iniciramo dolaske u Pleternicu, radimo prezentaciju ne samo grada i naših sadržaja nego i cijelog gospodarstva uključujući privatni segment turizma - istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

– Prvi ovogodišnji kamp za djecu AvanTerra kao novi sadržaj u Interpretacijskom centru Terra Panonica pružit će djeci edukativne i turističke aktivnosti uz stručno vodstvo glavnog čuvara prirode i HGSS-a koji uključuje upoznavanje sa svijetom oko nas, posjet izložbi i interaktivna vodstva Pleternicom. Uz to ovo je i prilika za stvaranje uspomena i prijateljstva te da zimski praznici budu još zanimljiviji i edukativniji – rekla je Jasna Hoffmann, ravnateljica JU Pleternica.

Nakon uspješnog tamburaškog kampa koji će ove godine doživjeti svoje treće izdanje, ovaj prirodoslovni će zasigurno privući novu publiku željnu istraživanja.

– Naši centri ne mogu i ne smiju biti svrha sami sebi, oni moraju biti kotač razvoja dolazaka u centre, ali i turizma. Osmišljavanjem novih proizvoda poput ovog kampa iniciramo dolaske u Pleternicu, radimo prezentaciju ne samo grada i naših sadržaja nego i cijelog gospodarstva uključujući privatni segment turizma – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Prijave traju do 20. veljače, cijena iznosi 40 eura po učeniku, a prijavnicu možete ispuniti ovdje.

– Svakako posjetite i našu Facebook stranicu na kojoj vam na tjednoj bazi donosimo nove obavijesti o radu našeg Interpretacijskog centra Terra Panonica – zaključila je Hoffmann.

Vezane datoteke

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content