Mali dom kulture

Mali dom kulture

NAZIV PROJEKTA: Mali dom kulture   UP.04.2.1.07.0080

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA:  751.800,00 kn.

EU SUFINANCIRANJE PROJEKTA: Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%, preko pozicija Ureda za udruge Vlade RH), putem Poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

PRIJAVITELJ: “KUD Svilenka iz Buka”

PARTNER: Grad Pleternica

RAZDOBLJE PROVEDBE: 24 mjeseca, počevši od 29.05. 2020.

OPIS PROJEKTA: „Mali dom kulture“ je objekt u selu Resnik koje se nalazi administrativno na području Grada Pleternice te je u vlasništvu Grada Pleternice, a predstavlja projekt od općeg interesa za građanstvo.

Ciljna skupina ovog projekta su 5 OCD-a koji će proći edukaciju povlačenja bespovratnih sredstava, a krajnji korisnici su ostalo lokalno stanovništvo sa cijelog područja Grada Pleternice koji će se uključivati u aktivnosti.

Aktivnosti koje se planiraju provoditi u sklopu projekta su:

Elementi projekta su:

  1. Razvoj i provedba programa društvenih centara u zajednici, odnosno programa OCD-a koji doprinose razvoju zajednice
  2. Prilagodba prostora u javnom vlasništvu za organiziranje odabranih projektnih aktivnosti iz Elementa – vanjsko uređenje i opremanje objekta Malog doma kulture u Resniku

V. Promidžba i vidljivost

PM Upravljanje projektom i administracija

Ovim projektom prijavitelj i partner nude relativno novi oblik organiziranja sadržaja te upravljanja javnim prostorom. Projekt će se provoditi po načelima civilno-javnog partnerstva kao osnovnog modela razvoja i ustrojstva Malog doma kulture.

 

Vijesti o projektu
Fotografije
Datoteke o projektu

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content